KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Nasi Absolwenci

Dziś w dziale "Nasi Absolwenci" chcielibyśmy zaprezentować Wam postać nietypową, bo naszego nauczyciela. Większość uczniów i absolwentów z pewnością zna, choćby z widzenia, panią profesor E.Mruk-Gralak - nauczyciela wychowania fizycznego, ale nie każdy wie, że pani profesor jest absolwentem naszej Szkoły!...

Egzaminy zawodowe z wykonaniem

W czwartek rozpoczynamy drugą turę egzaminów zawodowych z wykonaniem. Przypominamy, że na egzamin należy stawić się co najmniej pół godziny przed egzaminem i prócz dowodu tożsamości być zaopatrzonym w strój roboczy. Pamiętajmy także o zachowaniu reżimu sanitarnego.  11.02-15.02.2021 -...

Mamy 4. miejsce w Łodzi

Jesteśmy na 4.miejscu wśród łódzkich techników w corocznym rankingu Perspektyw. Elementy brane pod uwagę przy tworzeniu rankingu to wyniki egzaminu maturalnego z przedmiotów obowiązkowych - 20%, wyniki matur z przedmiotów dodatkowych - 30%, wyniki egzaminów zawodowych - 30% ora...

Zbieramy skład! Macie głowy pełne ekologicznych pomysłów oraz mnóstwo chęci do działania? Wspólnie wymyślimy projekt związany z ochroną środowiska. Prezentacja ma zawierać, zdjęcia, opisy, wizualizacje, odnośniki do filmów lub inną formę przekazu pozwalającą najlepiej zrozumieć założenia pro...

Ruszyły egzaminy zawodowe

Rozpoczęliśmy egzaminy zawodowe w sesji zimowej

Egz.zawodowy - zasady bezpieczeństwa

Ważne informacje w związku z przeprowadzaniem egzaminu zawodowego w Technikum nr 3 w sesji zimowej 2021. Prosimy o zapoznanie się z wytycznymi.

Mikołaje, elfy i anioły w Porszewicach

Nasze koło wolontariuszy, jak co roku, dotarło przed świętami do Domu Dziecka w Porszewicach. Zapraszamy na fotorelację.

Kiedyś to były straszne czasy... Ludzie zbierali się w domach, spotykali się, spędzali ze sobą czas, a dziś? Dziś wystarczy włączyć komputer lub komunikator w telefonie...  Oczywiście żartujemy sobie - nikogo przecież nie cieszy fakt, że nie możemy swobodnie kultywować naszych tradycji, ale jak widać na zdjęciu,...

Konsultacje dla rodziców online

Przypominamy Państwu, że dziś miedzy godziną 17 a 18:30 odbywają się konsultacje dla Państwa z nauczycielami online.

Pomoc psychologiczna

Drodzy Państwo, Czas pandemii to czas nadzwyczajny. Nikt nas nie nauczył jak sobie radzić z odosobnieniem, obawami, strachem... Jeżeli "domowe sposoby" i "sprawdzone rady" zawiodą, zawsze możecie się Państwo zwrócić o pomoc do specjalistów. Poniżej oraz w plikach szkoły na Librusie oraz na stronie www, ...