KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa S4

Logo Projektu Unijnego

Maj 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
109.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
213.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
317.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
420.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
521.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
629.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
731.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.

Czerwiec 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
204.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
311.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
414.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.

Wrzesień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
125.09.201914:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.

Październik 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.10.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
205.10.201912:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
312.10.201910:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
415.10.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
519.10.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
622.10.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
726.10.201912:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
829.10.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Listopad 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
105.11.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
208.11.201915:00 - 18:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
309.11.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
409.11.201910:00 - 11:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
515.11.201915:00 - 18:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
616.11.201910:00 - 11:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
716.11.201912:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
823.11.201908:00 - 09:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
923.11.201910:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
1030.11.201908:00 - 09:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
1130.11.201910:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.

Grudzień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
110.12.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Styczeń 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
104.01.202010:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.

Luty 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
224.02.202015:00 - 20:00Zgrzewanie - teoronia 
326.02.202015:15 - 16:45Język angielski zawodowyMagdalena K.
427.02.202010:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
528.02.202012:00 - 13:30Język angielski zawodowyMagdalena K.

Marzec 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
104.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
207.03.202013:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
309.03.202015:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
410.03.202016:00 - 19:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
516.03.202008:00 - 12:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
617.03.202008:00 - 13:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
718.03.202015:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
821.03.202012:00 - 16:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
924.03.202008:00 - 13:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
1025.03.202014:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 

Kwiecień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
107.04.202008:00 - 10:45Szkolenie zewnętrzne AutoCad REVIT 
207.04.202011:30 - 19:30Szkolenie zewnętrzne AutoCad 
309.04.202011:30 - 19:30Szkolenie zewnętrzne AutoCad 
410.04.202011:30 - 19:30Szkolenie zewnętrzne AutoCad 
524.04.202008:00 - 16:00Szkolenie zewnętrzne AutoCad 
630.04.202008:00 - 16:00Szkolenie zewnętrzne AutoCad 

Wrzesień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
119.10.202008:00 - 11:30Technologia wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
219.10.202012:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.

Październik 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.10.202015:15 - 18:45Technologia wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
203.10.202012:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.

Grudzień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
114.12.202012:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
214.12.202017:00 - 17:45Język angielski zawodowyMagdalena K.
316.12.202012:30 - 13:15Język angielski zawodowyMagdalena K.
417.12.202012:15 - 13:00MATEMATYKABarbara D.
518.12.202014:15 - 15:00Język angielski zawodowyMagdalena K.

Styczeń 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
111.01.202108:00 - 11:30Technologia wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
211.01.202112:00 - 15:30Język niemiecki zawodowyAnna P.
312.01.202108:00 - 11:30Technologia wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
412.01.202112:00 - 15:30Język niemiecki zawodowyAnna P.
513.01.202108:00 - 09:30 Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
613.01.202110:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
713.01.202112:00 - 15:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
814.01.202108:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
914.01.202112:00 - 15:30 Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
1015.01.202108:00 - 13:30 GeodezjaBogumiła G.
1115.01.202114:00 - 15:30Technologia wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1218.01.202116:00 - 17:30 GeodezjaBogumiła G.
1320.01.202113:00 - 14:30MATEMATYKABarbara D.
1423.01.202112:00 - 15:30 GeodezjaBogumiła G.
1525.01.202112:00 - 13:30Język niemiecki zawodowyAnna P.
1625.01.202114:30 - 15:15Język angielski zawodowyMagdalena K.
1726.01.202114:30 - 15:15Język angielski zawodowyMagdalena K.
1827.01.202113:00 - 14:30MATEMATYKABarbara D.
1928.01.202114:30 - 16:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
2029.01.202113:15 - 14:45Język niemiecki zawodowyAnna P.

Luty 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.02.202115:00 - 16:30Język niemieckiAnna P.
202.02.202115:00 - 16:30 GeodezjaBogumiła G.
303.02.202115:00 - 18:30Technologia wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
404.10.202012:45 - 14:15MATEMATYKABarbara D.
505.02.202115:00 - 16:30 GeodezjaBogumiła G.
606.02.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
706.02.202112:00 - 15:30Technologia wykonywania instalacji grzewczeTomasz Sz.
808.02.202111:30 - 15:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
909.02.202115:00 - 18:30Technologia wykonywania instalacji grzewczeTomasz Sz.
1010.02.202113:15 - 14:45Język angielski zawodowyMagdalena K.
1111.02.202114:30 - 18:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
1212.02.202115:00 - 18:30Technologia wykonywania instalacji grzewczeTomasz Sz.
1313.02.202108:00 - 11:30 GeodezjaBogumiła G.
1413.02.202112:00 - 13:30Technologia wykonywania instalacji grzewcze Tomasz Sz.
1515.02.202111:30 - 15:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
1616.02.202112:30 - 15:15Język angielski zawodowyMagdalena K.
1717.02.202113:00 - 16:30Technologia wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1818.02.202114:00 - 14:45MATEMATYKABarbara D.
1919.02.202115:00 - 18:30Technologia wykonywania instalacji grzewczeTomasz Sz.
2020.02.202108:00 - 15:30Technologia wykonywania instalacji grzewcze Andrzej Ś.
2122.02.202114:45 - 16:15MATEMATYKABarbara D.
2223.02.202113:00 - 16:30Technologia wykonywania instalacji grzewczeAndrzej Ś.
2324.02.202113:15 - 14:45Język angielski zawodowyMagdalena K.
2425.02.202114:30 - 18:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
2526.02.202115:00 - 16:30Technologia wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.