KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa S2

Logo Projektu Unijnego

Maj 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
108.05.201915:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
209.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
314.05.201915:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
416.05.201915:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
522.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
623.05.201915:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
728.05.201915:15 - 18:45Język niemiecki zawodowyAnna P.
829.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Czerwiec 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
105.06.201916:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
206.06.201915:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
311.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
412.06.201915:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.

Wrzesień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
110.09.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
212.09.201914:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
317.09.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyAnna P.

Październik 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.10.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
205.10.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
312.10.201912:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
414.10.201909:00 - 10:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
515.10.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
616.10.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
718.10.201916:00 - 19:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
819.10.201910:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
922.10.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1026.10.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
1130.10.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.

Listopad 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
105.11.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
206.11.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
309.11.201910:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
409.11.201912:00 - 13:30Język angielski zawodowyMarta O.
516.11.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
620.11.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
722.11.201915:00 - 18:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
823.11.201908:00 - 09:30Język angielski zawodowyMarta O.
923.11.201910:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1023.11.201912:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
1127.11.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
1230.11.201908:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.

Grudzień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.12.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
204.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
306.12.201915:15 - 18:00Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
411.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
514.12.201908:00 - 11:30Język niemiecki zawodowyAnna P.
618.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.

Styczeń 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
107.01.202013:30 - 15:00Język angielski zawodowyMarta O.
230.01.202008:00 - 09:30Język angielski zawodowyMarta O.

Luty 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
106.02.202012:00 - 15:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
208.02.202008:00 - 09:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
308.02.202010:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
413.02.202007:10 - 08:40Język angielski zawodowyMarta O.
520.02.202007:10 - 08:40Język angielski zawodowyMarta O.
621.02.202010:00 - 15:00Zgrzewanie - teronia 
722.02.202008:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
824.02.202015:00 - 20:00Zgrzewanie - teronia 
927.02.202012:45 - 14:15Język angielski zawodowyMarta O.
1029.02.202008:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.

Marzec 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
204.03.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
307.03.202013:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
410.03.202015:15 - 16:45Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
516.03.202008:00 - 12:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
616.03.202015:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
717.03.202008:00 - 13:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
817.03.202015:00 - 18:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
918.03.202015:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
1021.03.202008:00 - 12:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
1124.03.202014:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
1225.03.202014:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 

Kwiecień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
107.04.202008:00 - 10:45Szkolenie zewnętrzne AutoCad REVIT 
210.04.202011:30 - 19:30Szkolenie zewnętrzne AutoCad 

Wrzesień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.09.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
222.09.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.

Październik 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.10.202008:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
210.10.202012:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.

Grudzień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.12.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
205.12.202008:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
305.12.202010:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
412.12.202008:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
515.12.202007:30 - 09:00MATEMATYKABarbara D.
615.12.202014.30 - 16.00Język angielski zawodowyMarta O.
721.12.202010.30 - 12.00Język angielski zawodowyMarta O.

Styczeń 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
111.01.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
211.01.202112:00 - 13:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
311.01.202114:00 - 15:30MATEMATYKABARBARA D.
412.01.202108:00 - 11.30GeodezjaBogumiła G.
512.01.202112:00 - 15:30Język angielski zawodowyMarta O.
613.01.202108:00 - 09.30GeodezjaBogumiła G.
713.01.202110:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
814.01.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
914.01.202112:00 - 15.30GeodezjaBogumiła G.
1015.01.202108:00 - 11:30Język niemiecki zawodowyAnna P.
1115.01.202112:00 - 13:30Język angielski zawodowyMarta O.
1215.01.202114:00 - 15.30GeodezjaBogumiła G.
1318.01.202111:15 - 12:45MATEMATYKABARBARA D.
1419.01.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1525.01.202112:00 - 13:30MATEMATYKABARBARA D.
1626.01.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1727.01.202112:30 - 14:00Język angielski zawodowyMarta O.

Luty 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.02.202116:00 - 16:45Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
202.02.202115:00 - 16:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
303.02.202112:30 - 14:00Język angielski zawodowyMarta O.
406.02.202108:00 - 11.30GeodezjaBogumiła G.
506.02.202112:00 - 15:30Język angielski zawodowyMarta O.
608.02.202111:00 - 12:30Język angielski zawodowyMarta O.
709.02.202115:00 - 16.30GeodezjaBogumiła G.
810.02.202012:00 - 13:30MATEMATYKABarbara D.
911.02.202113:00 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1013.02.202108:00 - 11:30Język angielski zawodowyMarta O.
1115.02.202111:00 - 12:30Język angielski zawodowyMarta O.
1216.02.202014:00 - 15:30MATEMATYKABarbara D.
1318.02.202115:00 - 16.30GeodezjaBogumiła G.
1422.02.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1523.02.202116:00 - 19:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
1624.02.202115:00 - 18:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
1725.02.202115:00 - 16:30Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.