KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Technik Logistyk

Praktyka dla Logistyka z Biedronką

W Technikum nr 3 w Łodzi dla logistyka najważniejsza jest praktyka. W związku z podpisaniem umowy patronackiej z firmą Biedronka, Technikum nr 3 w Łodzi rusza z serią wykładów i szkoleń dla uczniów profilu technik logistyk. Dzięki takim przedsięwzięciom uczniowie mogą poznać praktyczną stronę swojego przy...

Akademia Segro

13.10.2021
Akademia Segro

Akademia Segro

13.10.2021

Wtorek obfitował w naszej Szkole w ciekawe wydarzenia. Pisaliśmy już Wam o pierwszym etapie konkursu Akademii Segro, w którym wzięli udział uczniowie klas 3a i 3b Tl. Laureaci pierwszego etapu mieli zaszczyt wziąć udział w etapie drugim gry w siedzibie Segro w Strykowie.  Tym razem nasi logistycy z 3a Tl,...

Biedronka na rozpoczęcie roku

Taka miła niespodzianka nas dziś spotkała! Firma Biedronka , która w lipcu 2021 podpisała ze Szkołą umowę partnerską, zadbała dziś o uczniów klas logistycznych i obdarowała naszą młodzież pakietami na dobry start w nowy rok szkolny. Dostarczono do Szkoły palety soków, wody mineralnej i słodyczy, kt...

Podpisanie listu intencyjnego z siecią "Biedronka"

W dniu 5 lipca 2021 przedstawiciele społeczności naszej Szkoły oraz zaproszeni goście byli świadkami ważnego dla kierunku technik logistyk wydarzenia - podpisania listu intencyjnego o współpracy pomiędzy Szkołą a przedstawicielem Biedronki. Jeronimo Martins - portugalskiej grupy kapitałowej, która jest ...

Egzaminy tuż tuż, więc czas po raz kolejny przypomnieć ich harmonogram i kilka żelaznych zasad. Pamiętajcie, że na egzamin należy się stawić 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu z dowodem osobistym. Urządzenia elektroniczne, w tym smart watch, pozostawiamy w domu.  Na egzamin z wykonaniem należy mieć str&oacut...