KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa S5

Logo Projektu Unijnego

Wrzesień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
127.09.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMonika O.

Październik 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.10.201907:05 - 08:35MATEMATYKAKatarzyna N.
204.10.201907:05 - 08:35Język angielski zawodowyAneta S.
309.10.201907:05 - 08:35MATEMATYKAKatarzyna N.
411.10.201907:05 - 08:35Język angielski zawodowyAneta S.
514.10.201912:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
616.10.201907:05 - 08:35MATEMATYKAKatarzyna N.
718.10.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
823.10.201907:05 - 08:35MATEMATYKAKatarzyna N.
924.10.201914:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1025.10.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
1129.10.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1230.10.201907:05 - 08:35MATEMATYKAKatarzyna N.

Listopad 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
105.11.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
206.11.201907:55 - 09:25MATEMATYKAKatarzyna N.
308.11.201912:30 - 14:00Język angielski zawodowyAneta S.
409.11.201910:00 - 11:30Język niemiecki zawodowyMarta O.
512.11.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
613.11.201907:55 - 09:25MATEMATYKAKatarzyna N.
718.11.201913:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
819.11.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
922.11.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
1023.11.201908:00 - 09:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1123.11.201910:00 - 13:30Język niemiecki zawodowyMarta O.
1225.11.201913:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
1326.11.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
1429.11.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
1630.11.201910:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.

Grudzień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.12.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
204.12.201907:55 - 09:25MATEMATYKAKatarzyna N.
306.12.201912:30 - 14:00Język angielski zawodowyAneta S.
410.12.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
513.12.201912:30 - 14:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
614.12.201910:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.
717.12.201915:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Styczeń 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.01.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
203.01.202015:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
404.01.202010:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.
504.01.202012:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
607.01.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
708.01.202013:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
827.01.202012:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
928.01.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1029.01.202014:30 - 16:00Język niemiecki zawodowyMarta O.
1130.01.202013:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Luyu 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.02.202010:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.
203.02.202013:15 - 14:45Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
303.02.202015:15 - 16:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
404.02.202014:15 - 15:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
504.02.202016:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
605.02.202016:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
706.02.202016:00 - 19:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
807.02.202011:30 - 13:00MATEMATYKAKatarzyna N.
908.02.202008:00 - 09:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1008.02.202010:00 - 12:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
1111.02.202014:15 - 15:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
1212.02.202015:15 - 16:45Język angielski zawodowyAneta S.
1314.02.202011:30 - 13:00MATEMATYKAKatarzyna N.
1415.02.202010:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.
1518.02.202014:15 - 15:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
1620.02.202013:45 - 15:15Język angielski zawodowyAneta S.
1721.02.202010:00 - 15:00Zgrzewanie - teronia 
1822.02.202008:00 - 09:30Język angielski zawodowyAneta S.
1922.02.202010:00 - 12:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
2024.02.202015:00 - 20:00Zgrzewanie - teronia 
2125.02.202014:15 - 15:45Język niemiecki zawodowyMarta O.
2226.02.202015:15 - 16:45Język angielski zawodowyAneta S.
2327.02.202008:00 - 15:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
2428.02.202008:00 - 15:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
2529.02.202008:00 - 11:30Język angielski zawodowyAneta S.
2629.02.202012:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.

Marzec 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.03.202013:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
203.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
304.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
405.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
506.03.202008:00 - 11:30Język angielski zawodowyAneta S.
606.03.202011:30 - 13:00MATEMATYKAKatarzyna N.
707.03.202013:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
809.03.202015:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
910.03.202016:00 - 19:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
1011.03.202008:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
1112.03.202008:00 - 15:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
1213.03.202013:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1314.03.202008:00 - 16:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
1416.03.202015:15 - 16:45GeodezjaBogusława G.
1517.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1618.03.202015:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
1719.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
1820.03.202013:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
1911.03.202008:00 - 12:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
2023.03.202015:15 - 16:45Język angielski zawodowyAneta S.
2124.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
2225.03.202013:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
2326.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
2427.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 
2528.03.202008:00 - 11:30Język angielski zawodowyAneta S.
2628.03.202012:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne SPAWANIE 

Kwiecień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
120.04.202008:00 - 16:00Szkolenie zewnętrzne AutoCad REVIT 
221.04.202008:00 - 16:30Szkolenie zewnętrzne AutoCad REVIT 

Czerwiec 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
108.06.202010:00 - 11:30MATEMATYKAKatarzyna N.
209.06.202010:00 - 11:30MATEMATYKA Katarzyna N.
310.06.202010:00 - 11:30MATEMATYKA Katarzyna N.
415.06.202010:00 - 11:30MATEMATYKA Katarzyna N.
516.06.202016:00 - 20:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
617.06.202016:00 - 20:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
718.06.202009:00 - 12:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
822.06.202008:00 - 10:45Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
922.06.202011:30 - 14:1Technologie wykonywania instalacji gazowniczychTomasz Sz.
1023.06.202010:30 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1124.06.202010:30 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1225.06.202010:30 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1326.06.202010:30 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.