KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa S6

Logo Projektu Unijnego

Maj 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
109.05.201914:30 - 18:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
215.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
316.05.201914:30 - 18:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
422.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
523.05.201914:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
630.05.201914:30 - 18:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
731.05.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.

Czerwiec 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
104.06.201915:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
206.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
310.06.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
411.06.201915:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.

Wrzesień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
126.09.201914:30 - 16:00Język niemiecki zawodowyAnna P.
230.09.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.

Październik 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.10.201914:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
217.10.201914:30 - 16:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
321.10.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
422.10.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
524.10.201914:30 - 16:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
628.10.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
731.10.201914:30 - 16:00Język angielski zawodowyMagdalena K.

Listopad 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
105.11.201915:10 - 17:55Język niemiecki zawodowyAnna P.
212.11.201915:10 - 17:55Język niemiecki zawodowyAnna P.
314.11.201914:30 - 16:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
415.11.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
518.11.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
619.11.201915:10 - 17:55Język niemiecki zawodowyAnna P.
721.11.201914:30 - 16:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
825.11.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
926.11.201915:10 - 17:55Język niemiecki zawodowyAnna P.
1028.11.201914:30 - 16:00Język angielski zawodowyMagdalena K.

Grudzień 2019

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
209.12.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
310.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.
413.12.201915:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
516.12.201913:30 - 15:00MATEMATYKABarbara D.
617.12.201913:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
717.12.201915:10 - 16:40Język niemiecki zawodowyAnna P.

Styczeń 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
404.01.201908:00 - 09:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
129.01.202015:30 - 17:00Język niemiecki zawodowyAnna P.

Luty 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
106.02.202008:00 - 11:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
207.02.202008:00 - 11:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
308.02.202009:00 - 10:30MATEMATYKABarbara D.
408.02.202011:00 - 12:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
513.02.202013:30 - 15:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
621.02.202015:00 - 20:00Zgrzewanie - teronia 
724.02.202010:00 - 15:00Zgrzewanie - teronia 
825.02.202013:00 - 16:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
926.02.202014:00 - 17:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
1027.02.202008:00 - 09:30MATEMATYKABarbara D.
1128.02.202008:00 - 09:30Język angielski zawodowyMagdalena K.

Marzec 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
106.03.202015:15 - 18:45Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
207.03.202010:00 - 13:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
310.03.202013:00 - 16:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
411.03.202014:00 - 17:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 
516.03.202015:00 - 20:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
617.03.202015:00 - 18:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
718.03.202015:00 - 17:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
821.03.202012:00 - 16:00Szkolenie zewnetrzne ZGRZEWANIE 
926.03.202008:00 - 15:45Szkolenie zewnetrzne AUTOCAD 

Wrzesień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.09.202008:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
205.09.202008:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji gazowychTomasz Sz.
305.09.202012:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
419.09.202008:00 - 11:30MATEMATYKA Barbara D.
519.09.202012:00 - 13:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
625.09.202015:00 - 17:00Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
726.09.202008:00 - 11:30MATEMATYKA Barbara D.

Październik 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
102.10.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
203.10.202008:00 - 13:30Język angielski zawodowyAleksandra G.
307.10.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
409.10.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
510.10.202008:00 - 11:30MATEMATYKA Barbara D.
614.10.202014:30 - 18:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
716.10.202015:30 - 19:00Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
817.10.202008:00 - 13:30Język angielski zawodowyAleksandra G.

Grudzień 2020

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
101.12.202015:30 - 17:00Technologie wykonywania instalacji grzewczych Andrzej Ś.
204.12.202014:30 - 15:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
304.12.202015:30 - 16:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
407.12.202014:30 - 15:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
507.12.202015:30 - 16:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
614.12.202014:30 - 15:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
714.12.202015:30 - 16:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.
815.12.202011:10 - 12:40Język angielski zawodowyMagdalena K.
921.12.202008:15 - 09:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
1021.12.202014:30 - 15:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychTomasz Sz.
1121.12.202015:30 - 16:15Technologie wykonywania instalacji grzewczychAndrzej Ś.

Styczeń 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
111.01.202108:00 - 09:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
211.01.202110:00 - 15:30 GeodezjaBogumiła G.
312.01.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
412.01.202112:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
513.01.202108:00 - 11:30MATEMATYKABarbara D.
613.01.202112:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
714.01.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
814.01.202112:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
915.01.202108:00 - 11:30Technologie wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
1015.01.202112:00 - 15:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
1118.01.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1220.01.202116:00 - 17:30 GeodezjaBogumiła G.
1321.01.202112:30 - 14:00MATEMATYKABarbara D.
1423.01.202108:00 - 11:30 GeodezjaBogumiła G.
1526.01.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1627.01.202112:30 - 14:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
1727.01.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
1828.01.202112:30 - 14:00MATEMATYKABarbara D.
1930.01.202112:00 - 15:30 GeodezjaBogumiła G.

 

Luty 2021

Lp.

DataGodzinaPrzedmiotNauczyciel
103.02.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
205.02.202113:30 - 15:30Język angielski zawodowyMagdalena K.
310.02.202113:00 - 16:30Technologie wykonywania instalacji wodociągowych i kanalizacyjnychAndrzej Ś.
412.02.202113:30 - 16:15Język angielski zawodowyMagdalena K.
513.02.202108:00 - 13:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
617.02.202116:00 - 17:30Technologie wykonywania instalacji z wykorzystaniem odnawialnych źródeł ciepłaMonika A.
719.02.202113:30 - 15:00Język angielski zawodowyMagdalena K.
820.02.202108:00 - 11:30GeodezjaBogumiła G.
920.02.202112:00 - 13:30 Technologia wykonywania instalacji wentylacyjnychAnna P.
1022.01.202113:00 - 14:30MATEMATYKABarbara D.
1125.02.202113:30 - 15:00Język angielski zawodowyMagdalena K.