KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zapraszamy na kolejne dwa terminy Dni Otwartych w Technikum Nr 3 w Łodzi      ...

Osobowość roku 2020

Z przyjemnością i z dumą chcielibyśmy się z Państwem podzielić informacją, że jeden z partnerów naszej Szkoły, Marcin Dorozik - właściciel firmy PUCH w Zgierzu, został laureatem plebiscytu Osobowość 2020 w regionie łódzkim, w kategorii BIZNES, za wdrażanie rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa i higieny prac...

Szkoła z pasją

Naszym zadanie było stworzyć spot informujący o Szkole. Ale przy okazji kręcenia, nie mogliśmy pominąć naszych wspaniałych, zdolnych i o różnorodnych zainteresowaniach uczniów. Dlatego z tego spotu dowiedzie się nie tylko w jakich zawodach kształcimy w Technikum Nr 3, ale także jacy są nasi uczniowie - pe...

Zgodnie z terminarzem egzaminów maturalnych w roku szkolnym 2020/2021, egzaminy pisemne będą odbywać się w Technikum nr 3 w poniższych terminach. Przypominamy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów egzaminy ustne nie odbędą się. przedmiot poziom termin j. polski podstawowy ...

Matury - start!

No i wystartowaliśmy. Rozpoczęły się egzaminy maturalne 2021. Dziś mieliśmy przyjemność gościć Wokulskiego i Lalkę ;)  Co przyniesie kolejny dzień? Czekamy... Jutro matematyka, potem angielski. Dokładny harmonogram możecie sprawdzić tutaj . Przypominamy o zasadach bezpieczeństwa i stawieniu się w Szkole jutro o ...