KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zapraszamy do zapoznania się z harmonogramem próbnych egzaminów maturalnych. Zwracamy uwagę, że w przypadku każdego z egzaminów zostały określone ściśle nie tylko sale, w których egzamin się odbędzie, ale także wejście oraz szatnia, z których poszczególne grupy będą korzystać. ...

Stypendia zawodowe

Szkolnictwo zawodowe może dawać takie same szanse dobrego startu w życie, jak liceum ogólnokształcące

Walentynki

14.02.2021
Walentynki

Walentynki

14.02.2021

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek ...

Nasi Absolwenci

Dziś w dziale "Nasi Absolwenci" chcielibyśmy zaprezentować Wam postać nietypową, bo naszego nauczyciela. Większość uczniów i absolwentów z pewnością zna, choćby z widzenia, panią profesor E.Mruk-Gralak - nauczyciela wychowania fizycznego, ale nie każdy wie, że pani profesor jest absolwentem naszej Szkoły!...

Egzaminy zawodowe z wykonaniem

W czwartek rozpoczynamy drugą turę egzaminów zawodowych z wykonaniem. Przypominamy, że na egzamin należy stawić się co najmniej pół godziny przed egzaminem i prócz dowodu tożsamości być zaopatrzonym w strój roboczy. Pamiętajmy także o zachowaniu reżimu sanitarnego.  11.02-15.02.2021 -...

Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek.