KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zgodnie z terminarzem egzaminów maturalnych w roku szkolnym 2020/2021, egzaminy pisemne będą odbywać się w Technikum nr 3 w poniższych terminach. Przypominamy, że zgodnie z rozporządzeniem Rady Ministrów egzaminy ustne nie odbędą się. przedmiot poziom termin j. polski podstawowy ...

Ogłaszamy terminy egzaminów zawodowych w sesji letniej. Przypominamy, że egzaminy w tym roku odbywać się będą w dwóch formułach po 2017 oraz po 2019, prosimy więc uważnie sprawdzać w poszukiwaniu swojej kwalifikacji zawodowej. W formule po 2019, czyli obecne klasy drugie technikum logistycznego odbędą...

Zapraszamy na Dni Otwarte w Technikum Nr 3 w Łodzi W tej niecodziennej sytuacji zapraszamy Państwa - młodzież klas ósmych oraz rodziców, na dni otwarte w naszej Szkole. Dołożymy z naszej strony wszelkich starań, wszystko odbyło się zgodnie z zasadami bezpieczeństwa. Prosimy także Państwa o przybycie w m...

Mamy wyniki III konkursu NORMALIZACJA WOKÓŁ NAS I DLA NAS Konkurs, organizowany przez  Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego,  objęty był patronatem Polskiego Komitetu Normalizacyjnego. I etap – szkolny – odbył się 19 marca i do drugiego etapu przesz...

Wesołych Świąt

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych życzymy wszystkim uczniom i ich rodzicom, nauczycielom, Dyrekcji i pracownikom administracyjnym, przyjaciołom Szkoły, absolwentom, sympatykom, by ten czas, mimo wszystko, był czasem odpoczynku i relaksu, czasem rodzinnym i pełnym radości z odradzającego się życia,...