KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Targi Techniki Gazowniczej Expo-Gaz Kielce

Nie samą szkołą uczeń żyje, a już na pewno nie w naszym Technikum. Aby poszerzyć wiedzę podręcznikową, nasi uczniowie odwiedzili dziś Targi Techniki Gazowniczej EXPO-GAS w Kielcach, organizowane we współpracy z Izbą Gospodarczą Gazownictwa. To była wyjątkowa okazja do spotkania w jednym miejscu ekspertów z branży gazowniczej, zapoznania się z innowacyjnymi rozwiązaniami technologicznymi oraz nawiązania dobrych relacji biznesowych i handlowych. Uczniowie klas drugich, trzecich i czwartych wraz z nauczycielami mieli możliwość zapoznania się z bogatą ofertą firm zajmujących się produkcją armatury i urządzeń gazowych, sposobami wykonywania połączeń, możliwościami przesyłu gazu i kontroli sprawności gazociągów. Każdy z uczniów mógł zapoznać się z katalogami wystawców, folderami prezentujące armaturę gazową, porozmawiać z bardziej doświadczonymi od siebie, zapoznać się z Vademecum Gazownika.
W pierwszym dniu Targów odbyła się konferencja „Zielone Gazownictwo – wyzwania systemowe i technologiczne”, gdzie poruszane były zagadnienia dotyczące: „Wyzwań systemowych zielonego ładu”.
Wzięliśmy udział w Targach na zaproszenie Polskiej Izby Gospodarczej Gazownictwa, której z całego serca dziękujemy za stworzenie takiej możliwości.
Ale to nie koniec nauki… - rozmowy w trakcie Targów miejmy nadzieję, że zaowocują kolejnymi ciekawymi szkoleniami dla naszych uczniów.