KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs EKO-CZYNNI

Zbieramy skład!

Macie głowy pełne ekologicznych pomysłów oraz mnóstwo chęci do działania? Wspólnie wymyślimy projekt związany z ochroną środowiska.
Prezentacja ma zawierać, zdjęcia, opisy, wizualizacje, odnośniki do filmów lub inną formę przekazu pozwalającą najlepiej zrozumieć założenia projektu. Określimy także jakie będą oczekiwane efekty po realizacji naszego projektu i zgarniemy kasę na jego realizację w naszej szkole!

Jury przy wyborze najlepszych prac weźmie pod uwagę ich: innowacyjność, kreatywność, stopień oddziaływania na środowisko naturalne, stopień zaangażowania uczniów w realizację projektu, rzetelność analizy i opracowania, zgodność z tematyką i celami konkursu, oryginalność, estetykę oraz styl wykonania.
Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są od 20.01.2021 r. do 20.06.2021 r.

Zwycięskie projekty będą realizowane.

Co możesz zrobić?

Stwórz plakat, który w oryginalny sposób zasygnalizuje ekologiczny problem, z jakim zmaga się współczesny świat, lub zaproponuje jego rozwiązanie.

Przygotuj projekt graficzny o tematyce ekologicznej, w formie plakatu.
Jedna osoba może zgłosić maksymalnie 3 projekty.
Zgłoszenia do konkursu przyjmowane są od 20.01.2021 r. do 20.06.2021 r.

1 Miejsce – 5 000 zł

2 Miejsce – 3 000 zł

3 Miejsce – 2 000 zł

 

Chętni mogą się zgłaszać do Pani Prof. A.Płockiej-Czopik

WIĘCEJ INFORMACJI NA: https://eko-czynni.pl/konkurs-dla-szkol/
OSOBY CHĘTNE ZACHĘCAM DO WSPÓŁPRACY!