KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Drugie miejsce w Licealiadzie nasze!

O sukcesie naszych piłkarzy nożnych pod czujnym okiem profesrora W.Głodka  na łódzkiej Licealiadzie pisaliśmy już w naszych mediach społecznościowych i gratulowaliśmy im sukcesu. Jednak w związku z pandemią oraz trwającymi wówczas egzaminami zawodowymi okazji do osobistego pogratulowania naszym sportowcom nie miała nasza pani Dyrektor Beata Świderska.
Należałoby tu przypomnieć, że pani Dyrektor w poprzednich latach osobiście trenowała naszą drużynę piłkarską i zdobywała dla Szkoły nagrody, dlatego tym bardziej ten moment był dla niej niezmiernie ważny. 
Drużyna została w piątek zaproszona do gabinetu Dyrekcji by podzielić się wrażeniami z zwycięstwa. Było wesoło i wspominkowo, były uściski dłoni i słowa podziwu, zarówno dla młodzieży, jak i trenera. Była też okazja do zrobienia pamiątkowych fotografii. Obecna reprezentacja już na stałe wpisała się na karty historii tej Szkoły. 

A miejsce na podium wywalczyła dla nas drużyna w składzie:

Dawid Poborski 2c tl
Adrian Fic 2c tl
Jakub Szczepaniak 2c tl
Jakub Maślanko 2c tl
Mateusz Kryczka 2c tl
Jakub Paterek 2a tl
Paweł Wojnacki 3 tig
Artur Zalewski 3 tig
Adrian Sadowski 2 top
Dawid Supera 3 tcho
Bartek Wejman 2a tis p
Mikołaj Kałużny 3 tcho
Jeszcze raz gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!