KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Sport w tech3

Drugie miejsce w Licealiadzie nasze!

O sukcesie naszych piłkarzy nożnych pod czujnym okiem profesrora W.Głodka  na łódzkiej Licealiadzie pisaliśmy już w naszych mediach społecznościowych i gratulowaliśmy im sukcesu. Jednak w związku z pandemią oraz trwającymi wówczas egzaminami zawodowymi okazji do osobistego pogratulowania naszym sport...

Drugie miejsce w Licealiadzie nasze!

Pisaliśmy już na szkolnym fanpage'u, że drużyna naszych piłkarzy, trenowana przez profesora W.Głodka, wywalczyła dla naszej Szkoły drugie miejsce w Licealiadzie Szkół Łódzkich. Cała społeczność szkolna jest dumna ze swoich kolegów, ale nic nie przebije dumy, jaka rozpiera trenera -  profesora ...

Puchar Polski Kadetów w zapasach w stylu wolnym

  W dniach 20-21 lutego 2021 roku w hali sportowej "Arms" w Siedlcach odbył się Puchar Polski Kadetów w zapasach w stylu wolnym, będący jednocześnie turniejem kwalifikacyjnym do Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży. Nasi zdolni zapaśnicy po raz kolejny pokazali jak walczy się o medale na taki...

Sukcesy naszych zapaśników

Rok 2020 nasi zdolni zapaśnicy- Taron Shahyinyan i Filip Błaszczyk mogą zaliczyć do bardzo udanych. W Pucharze Polski Kadetów w zapasach w stylu wolnym w III Memoriale Ksawerego Waliszewskiego, który odbył się w Nowinach (07-08.03.2020), Filip Błaszczyk w kategorii FS 80 kg. zdobył brązowy medal, natomi...

Mistrzostwa Łodzi w koszykówce 3x3

17 września 2020 roku na boiskach 47LO odbyły się Mistrzostwa Łodzi w koszykówce 3x3, potocznie zwanej koszykówką uliczną lub streetballem. Nasza reprezentacja szkoły zajęła 4 miejsce po zaciętych meczach. Nasza drużyna wystąpiła w składzie: 1.Krystian Łuczak kl.2  b to 2.Wojciech Jastrzębski...

Turniej piłki nożnej o Puchar Dyrekcji XXV LO

6 marca 2020 roku szkolna reprezentacja piłki nożnej wzięła udział w międzyszkolnym turnieju piłki nożnej o Puchar Dyrekcji XXV LO w Łodzi. Był to kolejny sprawdzian naszej młodej drużyny, w składzie której mamy wielu uczniów klas pierwszych. Udział w turnieju dał możliwość doskonalenia swoich umiejętno...

Mistrzostwa Łodzi w piłce ręcznej chłopców

26 listopada 2019 roku na  hali UKS "Anilana" odbyły się finały Mistrzostw Łodzi w piłce ręcznej chłopców. Uczestniczyły w nim drużyny: Technikum nr 3, XXV LO, XLIII LO oraz ZSEI. Rywalizacja na parkiecie jak zwykle była pełna emocji. Nasza drużyna po zaciętych meczach zajęła III miejsce. Drużyna wystąp...

Mistrzostwa Łodzi w sztafetach pływackich

7 listopada 2019 roku na pływalni III LO przy ul. Sienkiewicza 46 odbyły się Sztafety Pływackie Mistrzostw Łodzi Szkół Ponadgimnazjalnych - Licealiada 2019/2020. Reprezentacja naszej szkoły w składzie:  Dawid Kania ,  Jakub Ciszewski ,  Adrian Wencel , J akub Kałużny ,  Kacper Krysiak  ...

Turniej koszykówki chłopców ku czci "Żołnierzy Wyklętych"

1 marca 201 9 roku  drużyna z Technikum nr 3 wzięła udział w Turnieju Koszykówki Chłopców ku czci "Żołnierzy Wyklętych". Turniej  zorganizowany był w Zespole Szkół Gastronomicznych,  a zajęliśmy w nim IV miejsce.   Naszą reprezentację w w/w zawodach stanowili:   M...

Sukcesy naszego pływaka Kamila Piotrowicza

W dniach 18-23 grudnia 2018 roku uczeń naszej szkoły  Kamil Piotrowicz z klasy III t chik brał udział w Zimowych Mistrzostwach Polski 17-18 latków. Kamil może zaliczyć te mistrzostwa do bardzo udanych. Z mistrzostw przywiózł aż 4 medale !!!   II miejsce     &nb...