KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Terminarz egzaminów zawodowych w sesji letniej

Egzaminy tuż tuż, więc czas po raz kolejny przypomnieć ich harmonogram i kilka żelaznych zasad.

Pamiętajcie, że na egzamin należy się stawić 30 minut przed rozpoczęciem egzaminu z dowodem osobistym. Urządzenia elektroniczne, w tym smart watch, pozostawiamy w domu. 

Na egzamin z wykonaniem należy mieć strój zgodny z zasadami BHP - ubranie robocze i obuwie ochronne. 

Pamiętamy o zakrywaniu twarzy maseczką, zachowaniu dystansu w oczekiwaniu na egzamin oraz dezynfekcji dłoni. 

 

Sesja letnia w formule 2017 rozpoczyna się w najbliższy poniedziałek i egzaminy odbędą się w poniższych terminach:

 

Egzaminy zawodowe praktyczne

D – dokumentacja (21 czerwca 2021 - poniedziałek)

 

kwalifikacja

termin

czas trwania

sala

BD.22

21.06. godz. 9.00

180 min+ 30 dostosowania

świetlica

BD.18

21.06. godz. 9.00

180 min

s. 107

AU.22

21.06. godz. 9.00

120 min+ 30 dostosowania

s. 112

B.27 absolwent

21.06. godz. 13.00

180 min

s. 107

AU.32 + A.32 absolwent

21.06. godz. 13.00

120 min

s. 112

 

Egzaminy zawodowe pisemne 

22 czerwiec 2021 - wtorek

Kwalifikacja

termin

czas trwania

sala

AU.22

22.06

godz. 10.00

60 min+ 30 min dostosowanie

s. 103

BD.19

22.06.

godz. 10.00

60 min+ 30 min dostosowanie

s. 107

BD.20

22.06.

godz. 12.00

60 min

s. 112

AU.32

22.06.

godz. 12.00

60 min

s. 103

BD.05

22.06.

godz. 12.00

60 min

świetlica

EE.15

22.06.

godz. 12.00

60 min

s. 107

BD.22 + EE.16

22.06.

Godz.14.00

60 min + 30 min dostosowanie

świetlica

 

W– wykonanie

kwalifikacja

termin

czas trwania

sala

EE.15

26.06. godz.9.00

180 min

sala wykonanie 2

EE.15

26.06. godz.15.00

180 min

sala wykonanie 2

EE.15

27.06. godz.9.00

180 min

sala wykonanie 2

EE.15

27.06. godz.15.00

180 min+30min

sala wykonanie 2

EE.15

28.06. godz.9.00

180 min

sala wykonanie 2

EE.16

28.06. godz.15.00

180 min

sala wykonanie 2

19.04.2021