KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rozpoczęcie roku szkolnego 2021/22

Baner powrot do szkoly

Mamy to! Znamy już harmonogram rozpoczęcia roku szkolnego 2021/2022. 
Ponieważ nadal, zgodnie z zaleceniami Ministra Zdrowia i MEN zachowujemy reżim sanitarny, pamiętajcie o maseczkach i zachowaniu dystansu.

Wszystkie spotkania z klasami odbędą się w budynku przy ulicy Kilińskiego 159/163.

Klasy I zapraszamy na godzinę 10:00 do sali gimnastycznej, a następnie, po uroczystości, wraz z wychowawcami do następujących sal:

I a TL p – p.prof. Ż. Brykowska - sala: 207

I b TL p – p.prof. K. Jacak - sala: 109

I To p – p.prof. A. Wrona-Haładaj – sala: 105

I TiCh/(tis) – p.prof. K. Nowak - sala: 112 

Klasy II - IV natomiast spotykają się tylko ze swoimi wychowawcami o 8:30 w poniższych salach (mała zmiana w numerach sal (30.08.2021):

II a Tl pKANZAS
II b Tl p 12
II tig pPALMAS
II tcho p204
III a Tlp207
III b Tl p Świetlica
III tis p104
III to pARIZONA
III gc p201
III a Tl g212
III b Tl g208
III c Tl g103
III Tcho g105
III Tig g211
IV a Tl 107
IV b Tl 203
IV Tig DALLAS
IV Tcho 108