KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja 2021

Drodzy kandydaci,

Zapewne tegoroczne wakacje to dla Was okres pełen emocji i niepewności, obaw, zniecierpliwienia i pytań "dostanę się, czy też nie?..."

Chcielibyśmy Was wszystkich uspokoić i poprosić o cierpliwość.

W dniu jutrzejszym - 22 lipca 2021, o godzinie 8:00, zostaną w budynku Szkoły wywieszone listy kandydatów, którzy przez system zostali zakwalifikowani do naszej Szkoły - w związku z Rozporządzeniu o Ochronie Danych Osobowych nie możemy nazwisk publikować na stronie Szkoły.

Jeżeli ktoś z Was będzie miał jakieś wątpliwości, z jakiegoś powodu nie znajdzie swojego nazwiska na liście, bądź znajdzie je w innej niż wybrał klasie - zapraszamy na indywidualną rozmowę z Dyrekcją Szkoły. Wszystkiemu można jakoś zaradzić.

Zapraszamy