KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kursy w semestrze zimowym 2020/2021

Kwalifikacyjne Kursy zawodowe w roku szkolnym 2020/2021, semestr zimowy

 

Wykaz zjazdów dla kursów kwalifikacyjnych w semestrze zimowym 2020/21

Tydzień

Termin

B.20

sem.3 Gr.A

BD.20

sem.3

Gr. B

BD.19. sem.3

BD.22.

sem.3

BD.05

sem.2

1

05-06.09.2020

zjazd 1

zjazd 1

 

zjazd 1

 

2

12-13.09.2020

zjazd 2

 

zjazd 1

 

zjazd 1

3

19-20.09.2020

 

zjazd 2

zjazd 2

zjazd 2

zjazd 2

4

26-27.09.2020

zjazd 3

zjazd 3

zjazd 3

 

zjazd 3

5

03-04.10.2020

 

zjazd 4

 

zjazd 3

 

6

10-11.10.2020

zjazd 4

 

zjazd 4

zjazd 4

zjazd 4

7

17-18.10.2020

zjazd 5

zjazd 5

  

zjazd 5

8

24-25.10.2020

zjazd 6

 

zjazd 5

zjazd 5

 

9

31.10.-01.11.2020

     

10

07-08.11.2020

 

zjazd 6

zjazd 6

zjazd 6

zjazd 6

11

14-15.11.2020

zjazd 7

   

zjazd 7

12

21-22.11.2020

 

zjazd 7

zjazd 7

zjazd 7

zjazd 8

13

28-29.11.2020

zjazd 8

 

zjazd 8

 

zjazd 9

14

05-06.12.2020

 

zjazd 8

 

zjazd 8

zjazd 10

15

12-13.12.2020

zjazd 9

 

zjazd 9

 

zjazd 11

16

19-20.12.2020

 

zjazd 9

zjazd10

zjazd 9

 

17

26-27.12.2020

     

18

02-03.01.2021

     

19

09-10.01.2021

    

zjazd 12

20

16-17.01.2021

    

zjazd 13

21

23-24.01.2021

    

zjazd 14