KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Banner

Zbieramy skład! Macie głowy pełne ekologicznych pomysłów oraz mnóstwo chęci do działania? Wspólnie wymyślimy projekt związany z ochroną środowiska. Prezentacja ma zawierać, zdjęcia, opisy, wizualizacje, odnośniki do filmów lub inną formę przekazu pozwalającą najlepiej zrozumieć założenia pro...

WYGRAJ INDEKS

19.01.2021

WYGRAJ INDEKS

19.01.2021

Uwaga uczniowie Technikum Nr 3. Zachęcamy Was do wzięcia udziału w konkursie WYGRAJ INDEKS!Konkurs przeznaczony jest dla uczniów wybranych techników o profilach kształcenia związanych z energetyką. Konkurs obejmuje zagadnienia związane z szeroko rozumianą energetyką, w szczególności:

Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji i Nauki z dnia 13 stycznia 2021 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie czasowego ograniczenia funkcjonowania jednostek systemu oświaty w związku z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19.

Mikołaje, elfy i anioły w Porszewicach

Nasze koło wolontariuszy, jak co roku, dotarło przed świętami do Domu Dziecka w Porszewicach. Zapraszamy na fotorelację.

Przedstawiamy harmonogram egzaminów zawodowych w sesji zimowej 2021. Bardzo prosimy o dokładne zapoznanie się z terminami i wymaganiami.

Zmiana terminu ferii zimowych 4/01-17/01

Zgodnie z rozporządzenie Rady Ministrów nastąpi zmiana terminu ferii zimowych

Nauczanie zdalne do 3 stycznia 2021

Drodzy, Prezes Rady Ministrów, po licznych konsultacjach ogłosił, że pozostaniemy przed komputerami, czyli "na nauczaniu zdalnym" aż do Świat Bożego Narodzenia. Następnie, po Nowym Roku nie powrócimy do szkół a w całej Polsce rozpoczną się ferie zimowe.